След месеци на тийзване и промени в снимачния екип CBS най-сетне дава зелена светлина на втория сезон на Star Trek: Discovery. ТВ компанията обяви, че дългоочакваната премиера ще се състои на 17 януари 2019 г. по популярното ѝ шоу All Access. Сериалът ще се състои от общо 13 епизода, а по-долу може да видите първия му трейлър. Той разкрива в каква насока ще продължи историята и за пръв път виждаме новата визия на емблематичния герой Спок.

Краткото видео е доста мистериозно и разказва за седем тайнствени сигнала, идващи от различни краища на галактиката, както и за видението „червен ангел“, които Спок и Майкъл Бърнъм споделят. Разбира се, не всичко е както изглежда и залозите отново са много високи.

За нас обаче въпросът не е толкова за историята, колкото за това, дали вторият сезон на Star Trek: Discovery ще задоволи взискателните фенове на вселената, които винаги търсят нови идеи и развития.

Някои вече изразиха притеснение, че първият сезон на сериала изгуби духа на поредицата, макара бюджетът и ефектите му да бяха на високо ниво. Отговора ще научим през януари догодина.

Още от Play