Лаура Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум ще се завърнат в легендарните си роли за третия Jurassic World филм, потвърди неговият режисьор. Според Колин Тревороу и тримата ветерани ще имат сериозно присъствие в продължението.

Трите звезди до голяма степен отсъстват от поредицата, откакто тя бе рестартирана през 2015 г. с първия Jurassic World. Въпреки че Голдблум имаше малка роля в Jurassic World: Fallen Kingdom през 2018 г., Нийл не се е появявал във филми от поредицата, откакто имаше водеща роля в Jurassic Park 3 през 2001 г. В същия филм, но съвсем за малко се появи и Дърн.

Подробностите около сюжета на Jurassic World 3, на който Тревороу е режисьор и съсценарист, все още са загадка. В края на Jurassic World: Fallen Kingdom динозаврите бяха пуснати на свобода и ако новият филм е директно продължение, той ще трябва да разказва за последиците от това. Тревороу вече създаде един кратък филм на име Battle at Big Rock, който разказва за опасния нов свят. Jurassic World 3 излиза по кината на 11 юни 2021 г.     

Виж още: Стрийминг продукциите триумфираха на наградите "Еми"

Тагове:
Още от Play