Вероятно такова ще бъде ергенското парти на бъдещето. Вместо да наемат съмнителни "жрици на любовта" или стриптизьорки, излизащи от торти, бъдещите съпрузи ще могат да си наемат чист, гарантирано дискретен и внимателен... робот!

Поне такива са изводите, които прави на своите страници майското издание на списанието "Futures". Разбира се, това е само един футуристичен сценарий, който може би няма да е толкова прост за осъществяване, но признайте си - и вие поне веднъж в живота си сте си представяли "ами, дали е възможно?".

Авторите на това "предсказание" - Мишел Марс и проф. Иън Йеоман, от университета Виктория в Уелингтън, Нова Зеландия смятат, че подобно нещо е неминуемо. Според тях човечеството вече отдавна има "връзка с машините", а предстоящите интимни контакти са само въпрос на доусъвършенстване на технологиите. Цялата индустрия на секс туризмът би трябвало да е заинтересована от подобно нещо, защото такива роботи ще са предпазени от болести, ще се намали трафикът на хора и др. По тази логика би трябвало да бъдат изградени цели бордеи с роботи, например в страни, където това е позволено (Холандия). Възможно е значително да намалее броят на разводите, както и да се намалят психичните задръжки при голяма част от хората.

 

Разбира се, за цена на подобна технологична секс-играчка не се споменава никъде. Но ние сме сигурни, че тя ще е достъпна, за да може да се превърне в индустрия и истинска златна мина за някои.

Тагове: