Собственият магазин на Huawei продължава да посреща все повече нови български приложения от сферите на финансите и ритейла. Cardbox е модерно решение, което комбинира и двете - веднъж инсталирано в смартфона, то позволява на потребителите да въведат всички свои карти за отстъпки без ограничения. С тази модерна дигитализация можете да разполагате с картите си не само физически, а и електронно и да оставите в миналото препълнените с пластики портфейли. Така те не само ще са ви винаги подръка, а и ще елиминирате рисковете и неудобствата от това да ги загубите, забравите или повредите.

Cardbox вече е достъпно и за всички потребители на Huawei AppGallery, третия най-голям магазин за приложения в света, a сред основните му предимства е възможността неговите потребители да следят в реално време за актуални отстъпки, натрупани точки, оставащи посещения и друга полезна информация за любимите си брандове и техните лоялни програми.

Друго голямо предимство на фона на други подобни приложения е, че Cardbox позволява на всеки свой потребител да взема нови карти за отстъпки директно чрез него, само с няколко клика, както и да получава ексклузивни оферти, валидни само за потребителите на Cardbox. Това е лесен и бърз начин да се сдобиете с карти за отстъпки, предоставяни от различни търговци, като вериги бензиностанции, магазини, центрове за гуми, застрахователи и др. 

В случая използването на Cardbox e не просто удобно и изгодно. То показва и грижа за околната среда чрез намаляване на използването на пластмаса. По данни на компанията само за изминала година, през която приложението работи на пълни обороти, то дигитализира хиляди карти и спестява на планетата ни над 2000 килограма пластмаса.

Снимка: Huawei

Виж още: Android 12 може да възроди тази функция от Windows 95