Themer Beta (Android)


sThemer е повече от обикновено приложение от типа launcher. То ще преобрази вашия Android смартфон и ще го направи по красив, функционален и отговарящ на начина ви на мислене и работа.
Просто изберете една от многобройните БЕЗПЛАТНИ теми от вградения браузър и натиснете - приложи. Всеки ще намери своята персонална тема от наличните категории - спорт, сай-фай, природа, минимализъм, филми, музика и игри. Броят теми нараства с всяка изминала минута, защото всеки Themer потребител може да създаде своя и да я сподели с останалите, а сами разбирате, че това изстрелва приложението в небесата заради огромното си авторско съдържание.


Неслучайно и интересът към Themer е огромен и ако решите да го свалите сега, ще срещнете една малка пречка, а именно невъзможността да го използвате! Но защо? Тъй като Themer е в Beta версия, а създателите му от My Color Screen не са очаквали този главоломен интерес, сървърите са прекалено натоварени от огромния брой заявки. Но спокойно, има решение. Трябва просто да заявите изпращане на отключващ код (чрез специалния бутон в приложението) и да изчакате 3 - 4 дни, докато получите кода на електронната си поща. А до официалната версия тази пречка ще бъде премахната със сигурност.
Дайте свобода на въображението си и променете своя андроид смартфон до неузнаваемост с Themer!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play


Floating Toucher (Android)


sFloating Toucher е приложение специално проектирано за Android устройства. То буквално плава по екрана ви - по същия начин, по който действа и Chatheads на Facebook Messenger-а, с възможност да го местите, където ви е удобно по дисплея. Но какво е представлява точно?


Това е „живо“ меню, което извиквате чрез „плаващата“ иконка на екрана ви. Чрез Floating Toucher можете да управлявате най-често използваните функции в Android, както и всички инсталирани приложения. Просто докоснете иконата и тя ще отвори пред вас структурирано меню с кръгла форма, от което може да включите/изключите Wi-Fi, Bluetooth, GPS, автоматичната синхронизация, летателния режим, автоматичното завъртане на екрана, фенерчето, мобилния интернет и т.н. Бутоните в това кръгло изскачащо меню са програмируеми и може да ги подреждате според вкуса и честотата им на използване. Успех!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play


Eventyard (iOS)


sEventyard ви помага да намерите събития, които харесвате, по един много по-различен начин от другите подобни приложения. За разлика от тях, където събитията ви биват препоръчвани от приятели с различни от вашите интереси или такива, при които ви се налага да ги търсите сами, Eventyard прави точно обратното – според вашите интереси и локация той ви показва това, което най-много би ви харесало. Полезно, нали!


Платформата е дело на креативни българи (Алекс, Олег и Кико), които реално са първият български start-up от кохортата Eleven и тъй като са пионерите на българските фондове, те гледат в голям мащаб, целейки се и извън България. Да им пожелаем още по-голям успех!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


Isometric (iOS)


sСъздайте невероятно геометрично изкуство с няколко прости докосвания на екрана! С Isometric можете да правите прости геометрични фигури, за да създавате красиви и абстрактни произведения на изкуството. А 60-градусов ромб е в основата на всичко!


Автоматичният режим на Isometric използва три различни цвята за вашия чертеж, за да се създаде специално впечатление за дълбочина. Разбира се, може да оцветите формите и поотделно. Isometric ви позволява да изпитате усещането на чистата креативност. Също така разполагате с безкрайни възможности за създаване на уникални графики и оптически илюзии.

 

Цена: $1,99


Изтегли приложението от Apple App Store


Daily Dashboard (WP)


sDaily Dashboard е комбиниран умен календар и ежедневен асистент. Той ви осигурява лесен достъп до вашите ангажименти, рождени дни на приятели, времето, информация от телефона и служи като личен органайзер. С живите си плочки, обобщаващи всичко на екрана ви, Dashboard е най-удобният и ефективен начин за следене на нужната ви информация. Вече няма да ви се налага да използвате множество приложения, за да получите това, което ви интересува. Dashboard подобрява производителността ви със своята бързина, достъпност и ефективна работа.

 

Цена: $1,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store


Apict (WP)


sОще едно страхотно приложение за правене на снимки с ретро ефект! Apict добавя рамка към вашите изображения, както го правеше навремето популярният фотоапарат за моментални снимки Polaroid. Бъдете креативни и направете уникални кадри, добавете към тях текст, а след това ги споделете в социалните мрежи чрез имейл или чрез популярния Instagram клиент 6tag!

Дайте воля на въображението си с Apict!

 

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store