Най-якото събитие в България се завръща! Aniventure Comic Con ще се проведе отново в Inter Expo Center на 15 и 16 септември 2018 г. и билетите влизат в продажба още този петък на промо цена от 25 лв. за двата дни. Разбира се, това са само стандартните пропуски. Все още не са известни гостуващите актьори, комикс артисти и чуждестранни косплейъри, които ще посетят страната ни специално за най-големия фестивал за комикс, косплей, манга, аниме и гейминг култура. Но ще ви държим в течение за всички новости около събитието и кога специалните Meet and Greet билети ще бъдат пуснати в продажба.

Междувременно може да видите колко готино изкараха всички над 20 000 посетители на тазгодишното издание на Aniventure Comic Con, в много снимки и видеоклипове в нашия репортаж и на страниците на Aniventure Comic Con и приятелите ни клуб Nakama, които организират събитието съвместно с KEY Events & Communication

Не пропускайте да се сдобиете с билет и за предстоящото изцяло косплей събитие Aniplay, което ще се проведе през април. А преди него очаквайте още интервюта с някои от най-добрите български и чуждестранни косплейъри.

Ще се видим на Aniventure Comic Con 2018!

Oткриваща снимка: Александър Зиновиев - Зин като Жокера от Injustice: God's Among Us на Aniventure Comic Con 2017. Месец преди да се присъедини към екипа на HiComm!