Алекс Раева, Койна Русева, Прея, Ани Пападополу, Деси Стоянова, Ирра, Милена Ерменкова-Торосян, Ирмена Чичикова, Вики Димитрова, Неда Новачкова и Вики Дончева се въплъщават в образите на иконични жени като Одри Хепбърн, Марлене Дитрих, Фрида Кало, Ава Гарднър, Ета Джеймс, Шер и др. за Fashion Recreation – пролетното събитие в чест на вечните музи, организирано от Go Guide.

На 18 април, точно в 19:00 ч. изумителните портрети на жените вдъхновителки ще бъдат открити в ONE Gallery, за да отдадем почит към големите жени на историята, които пленяват милиони и до днес. Тази изложба – празник на женската сила, енергия и непреходност във времето – ще ни накара да си припомним, че в крехките тела на всички дами се крие онази магия, която кара жените от древни времена чак до днес да покоряват, побеждават и да оставят следа. Такава, която си заслужава гледането и определено предизвиква обичането. Следа – пламък!

Това ще се случи благодарение на едни от най-добрите професионалисти в света на модата и красотата у нас. Магията зад кадър ще сътворят: стилист – Антония Йорданова, грим – Слав Анастасов, коса – Георги Петков. Те ще преобразят нашите музи, за да може да застанат пред обектива на ненадминатия Костадин Кръстев – Коко, а ти да видиш резултатите във вдъхновяваща изложба.

Освен изложбата по време на събитието ще можеш да опиташ великолепни пролетни коктейли и да се порадваш на хубавото време под музикалната селекция на Sokrat Sokratov. Посрещаме с welcome drink, а на място те очакват още приятни изненади като лек стайлинг в специалния beauty кът.

Нямаме търпение, защото жените от миналото до днес са истинско и вечно вдъхновение. FASHION RECREATION предстои!

Събитието се осъществява с подкрепата на нашите страхотни партньори от Domaine Boyar, Bioderma и Kérastase, а след ивента ще може да се насладиш на изложбата в Sofia Ring Mall до края на април.

Актуалната информация е във Facebook събитието.
Go Guide е онлайн на сайта goguide.bg и Instagram.