Аудио Арте - един от водещите доставчици на висок клас AV техника и системи, отново ще участва на поредното издание на специализираното изложение Hi-Fi Expo 2012, което ще се проведе от 23 до 25 ноември 2012 г. в Грандхотел София. По традиция и тази година Аудио Арте ще бъде в стаи 303 и 304, като едната ще бъде запазена за аудиофилите, а другата - за най-новото в системите за 3D домашно кино.

 

 

 

 

 

В аудио залата посетителите ще имат възможност да се насладят на един уникален комплект високоговорители - внушителните Klipsch Cornwall III Floorstanding Speaker с 50-годишна история, датираща от далечната 1959 година, когато са произведени първите Cornwall. Те олицетворяват непреходността на качеството, с което се слави Klipsch и досега. Продуктите от тази лимитирана серия се произвеждат само по поръчка на ръка и със сигурност си заслужава да бъдат чути.

 

 

 

 

Ще бъде представена и селекция от изцяло цифрови модели от Master's серията на NAD, като директен цифрово-аналогов преобразувател Direct Digital DAC NAD-M51 или цифров плейър NAD-M50. През последните години компанията е в авангарда на най-новите цифрови технологии и отлично съчетава най-доброто от традиционните Hi-Fi ценности с иновации и нетрадиционно мислене, които определено водят до изключителни постижения. Creek Audio също ще бъдат представени с богата колекция. Creek не спират да впечатляват с достъпни продукти, които продължават да печелят награди и се радват на отлични ревюта в специализираните издания. Множество аксесоари, специализирани кабели и захранвания, както и подходящи маси за Hi-Fi техника ще допълнят гамата представяни продукти.

 

 

 

В залата за домашно кино посетителите ще могат да се потопят в света на 3D киното със специалния 3D проектор EH-TW8100 на EPSON. Моделът, според редица тестове, е сред най-добрите, предлагани към момента на пазара в този клас. Отличната 3D картина се допълва и от подходяща подобна система за озвучаване от компоненти на NAD, колони Klipsh и голям екран от Stewart Screen. Ще бъдат представени и различни варианти на видео източници, а така също и разнообразие от компоненти за изграждане на различни типове и класове системи за домашно кино. За оптимална демонстрация на възможностите, които тази система предлага, е предвидена и разнообразна демо програма, включваща игрално кино, 3D кино, рок или джаз концерти.

 

За изграждането на една Hi-Fi система, домашно кино или друг специализиран проект екипът на фирмата може да се погрижи за всичко от начало до край - подробни консултации за избор на компонентите и функциите на системата, проектиране и дизайн, изграждане, окабеляване и монтаж, обучение и поддръжка. Предлагат се и акустични измервания и обработки, настройка и окончателно измерване на постигнатите акустични резултати. Всички уреди, закупени и монтирани от Аудио Арте, са с гаранция и безплатно абонаментно обслужване.

Екипът на Аудио Арте ще ви очаква на Hi-Fi Expo 2012 в зали 303 и 304 на Грандхотел София.