Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
28.ноември.2016

WordPress пуска Google Translate приставка за превод на сайтове на 103 езика

Автор: Иван Първанов, Прочетено: 1722 пъти

WordPress.com пусна нов уиджет, захранван от Google Translate, който позволява на посетителите да получат съдържанието на даден сайт, преведено на над 100 езика, съобщава Venture Beat.

Ако сте администратор на сайт или автор на блог и искате да се възползвате от приставката, отидете в раздела My Site(s) на вашия WordPress панел и изберете Customize, след което Widgets, за да я добавите. На свой ред посетителите ще виждат опцията Select Language в падащо меню.

Имайки предвид, че WordPress захранва една четвърт от сайтовете в интернет, това дава възможност огромен брой страници, а от там и посетители да се възползват от новата езикова функционалност. Според WordPress към момента през платформата са публикувани над 2.5 милиарда поста на 137 езика и всичкото това съдържание може да се отвори за още повече жадни за информация и мнения хора.

Виж още: Изкуствен интелект на Google създаде свой собствен универсален език


Тагове: Google Translate, WordPress


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES 16.януари.2017 В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES

Нека заедно опитаме да надникнем в близкото бъдеще, за да си представим как ще изглежда то


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт