Dacia представя изцяло обновения SUV модел на марката Duster, който се отличава с модерен и нов здрав дизайн. Официално ще го видим на престижния Автомобилен салон във Франкфурт в началото на септември.

От премиерата на първия модел през 2010 г. до сега са продадени над един милион автомобила Dacia Duster, а новата версия е призвана да започне следващата глава в историята на модела.

Обновената Dacia Duster се отличава с подобрения като нова светлинна идентификация, включваща LED дневни светлини и по-дълго и по-просторно купе. Автомобилът е с покритие от сатиниран хром, което подчертава характеристиките на авантюрист на автомобила и е устойчива срещу надраскване, запазвайки елегантния му вид.

Новият Duster предлага също по-голям комфорт при пътуване благодарение на интериор с изцяло нов дизайн, създаващ усещане за качество и ново оборудване.

Както и с предния модел, Duster е насочен към клиенти, които искат да купят автомобил на сравнително ниска цена с оборудване, отговарящо на техните нужди.

Историята на Duster продължава и през 2017 г. с представянето на новия Duster на Автомобилния салон във Франкфурт на 12 септември.

Тагове: