Rockstar Games прави адски труден избора между специалното издание и Ultimate Edition на Red Dead Redemption 2. Това става, защото издателят направи някое съдържание ексклузивно за физическите версии на играта, а други части от съдържанието - налични изключително за цифровите версии.

Играчите, които изберат Digital Special Edition на Red Dead Redemption 2, ще получат бонус пари в главната кампания, както и цифрова карта на съкровищата, която ще доведе до допълнителни средства. Нито една от тези награди не идва с копието на диска. Вместо това физическите версии идват с голяма карта, която помага на играчите да следят местонахождението си в света на играта, и доста красива стоманена кутийка, която добавя допълнителна стойност към всяка колекция от игри.

Разликите между физическите и дигиталните копия на една и съща игра не са нечувани, затова решението на Rockstar да направи това не може да бъде изненада за играчите. Това обаче е малко обезсърчително на практика. Всеки, който иска пълното Red Dead Redemption 2 изживяване, трябва да купи играта най-малко два пъти. Никоя версия на играта не идва с всичко.

Купуването на Collector's Box също не е от полза, тъй като кутията не идва с бонусите от цифровите издания или с книгата от физическите издания. Така че ако сте достатъчно големи фенове на Red Dead Redemption, че да искате всичкото съдържание (физическо и дигитално) за продължението на играта, по-добре да спестите пари за октомври.

Специалните и Ultimate Editions се предлагат за предварителна поръчка в Xbox Store и Playstation Network. И трите физически версии са достъпни за предварителна поръчка в Rockstar Warehouse. Red Dead Redemption 2 ще излезе на Xbox One и PS4 на 26 октомври.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Стивън Кинг заби кинжал в сърцето на критиците на Game of Thrones

326 | 17.05.2019
Още от Play

Първият трейлър за Batwoman е лош. Много лош!

30 | 18.05.2019