Броени дни преди появата на Cyberpunk 2077 бърз поглед върху пазара показва, че партньорството на CD Projekt RED с различни компании е довело до появата на голям брой официални продукти – от контролери до енергийни напитки.    

Справка с техните цени разкрива, че ако искате да се сдобиете с пълната гама Cyberpunk 2077 аксесоари, ще ви трябват повече от 2000 долара.

Най-скъпата покупка, разбира се, е Cyberpunk версията на телефона OnePlus 8T, който струва 849 долара. За 489 долара пък може да седнете в Cyberpunk геймърски стол от Secretlab. Ако предпочитате да играете на конзола, лимитираната Cyberpunk версия на Xbox One е 400 долара и от нея са произведени 45 000 бройки. 

РС геймърите пък могат да посегнат към Cyberpunk версията на мишката Razer Viper. За скромните 40 долара същата компания предлага и Cyberpunk подложка за мишка. Тематични слушалки Steelseries Arctics 1 могат да бъдат ваши за 110 долара, Cyberpunk яке ще ви струва 58 долара, a когато не го ползвате, може да го приберете в раницата за 112 долара.

Най-евтиният начин да се докоснете до света на Cyberpunk е тематична маска за лице и енергийна напитка Rockstar, всяка от които струва по 13 долара. Всичко това прави точно 2294 долара, но ако харесвате Cyberpunk, кои сме ние да ви съдим?

Снимка: CD Projekt Red

Виж още: Сензацията Genshin Impact гони половин милиард долара приходи за 2 месеца

Тагове: