Турска компания се оказва изненадващият източник на годината, в която можем да видим най-сетне Cyberpunk 2077. Веригата на име Bilkom публикува в своя Twitter профил, че ролевата игра на CD Projekt RED ще се появи в Турция през 2019 г.

Bilkom е сред официалните дистрибутори на поляците и вече разпространи The Witcher 3: Wild Hunt в Турция. Търговецът работи и с други големи имена като Asus, Apple и Warner Bros., което придава известна достоверност на изказването.

Самото студио все още мълчи упорито относно това, кога по-точно можем да очакваме играта. В момента тя е в алфа-фаза, така че е трудно да предполагаме с точност кога ще излезе. Разбира се, турците също могат просто да гадаят, но пък може и да имат нещо предвид.

Въпреки това премиера за Cyberpunk 2077 през 2020 г. изглежда по-вероятна, тъй като по всичко личи, че играта ще има версии и за следващото поколение конзоли. Не трябва да забравяме още, че видяхме първия реален геймплей от ролевото приключение едва това лято и на екипа определено ще му трябва доста време, за да го довърши.

Тагове: