Отличеният с "Грами" рапър Dr Dre продуцира музика за ново заглавие от серията Grand Theft Auto според неговия приятел и колега рапър Snoop Dogg.

В интервю за Rolling Stone Snoop, който е попитан дали скоро ще видим нова музика от Dr Dre, каза: "Знам, че прави страхотна музика. И част от музиката му е свързана с играта GTA, която предстои да излезе. Така че мисля, че това ще бъде начинът, по който музиката му ще бъде пусната чрез видеоиграта".

Въпреки че е възможно Snoop да има предвид предстоящата ремастър трилогия, Dr Dre не е издавал солова музика от издаването на албума си Compton от 2015 г., така че би изглеждало странно за него да наруши паузата си за колекция от стари игри.

Dr Dre също има история на сътрудничество с Rockstar, като се появи епизодично в актуализацията The Cayo Perico Heist на GTA Online в края на миналата година.

Rockstar отказа коментар, когато беше попитана от Rolling Stone, докато представителите на Dr Dre не отговориха, така че ще трябва да изчакаме още малко, преди да стане официално.

Няколко слуха от това лято предполагат, че Rockstar разработва GTA 6, но не бърза с проекта - и че той няма да бъде готов поне до 2024 г.

Снимка: Rockstar

Виж още: Diablo 2 Resurrected ще ползва уникалните характеристики на PS5 контролера

 

Тагове: