Един от най-интересните нови франчайзи, които Sony представи по време на пресконференцията си на E3, е "The Last of Us". Играта е дело на Naughty Dog ("Crash Bandicoot", "Uncharted") и, стандартно за студиото, е ексклузивна за PlayStation 3. 

Цялостното усещане на играта е сходно с Uncharted, макар при по-задълбочено вглеждане в трейлъра да откриваме известни различия. 

Главните герои са Ели и Джоуел - двойка прилично въоръжени и физически привлекателни приключенци, които, според трейлъра, се намират в изоставен и избуял с привидно южноамериканска растителност хотел. Както очакваме още от първата секунда, из стаите на сградата бързо започват да се появяват зли и груби врагове, които още по-бързо биват победени, а последният от тях има особено впечатляващ последен миг - главата му е пръсната с пушка-помпа от обидно близко разстояние. 

Играта може да бъде поръчана предварително още сега. Продажбите й започват на 31-ви декември тази година. Не пропускайте да изгледате впечатляващия геймплей трейлър. 

 

 

Тагове: