Ако сте любопитни за това, кои са най-играните нови игри в Steam, вероятно няма да се учудите, че сред платените заглавия това са нови имена като Tribes of Midgard, Chernobylite и The Great Ace Attorney Chronicles.

Голямата изненада обаче е малката игра, която им прави компания на върха. Един от най-големите хитове за юли е платформър, в който сте в ролята на лама, която събира пилета, и можете да изиграете цялата игра за по-малко от пет минути.

В причудливия свят на Alpaca Stacka лоша катерица е пръснала пиленцата и вие трябва да помогнете на кокошката да ги открие. Геймплеят е повече от елементарен, но играта е свежа и цветна и изглежда много хора са имали нужда от такива неща в живота си през юли, защото Alpaca Stacka е един от големите летни хитове в платформата за РС гейминг.      

Играта има почти 2000 ревюта в Steam, които дават общ рейтинг от Overwhelmingly positive рейтинг. Alpaca Stacka е разработена само от двама души и изискванията за нея са повече от скромни – двуядрен процесор на Intel или AMD, 2 GB RAM памет и практически всяка вградена видеокарта ще ви позволят да пробвате това симпатично ново заглавие, което за пореден път доказва колко интересен и неочакван може да бъде светът на РС гейминга.

Снимка: Spookulele Games

Виж още: Цялото удоволствие с марката Cyberpunk 2077 ще ви струва над 2000 долара

 

Тагове: