Линията, посветена на анимето Evangelion на ASUS, набра огромна популярност след официалното си обявяване, а сега дългоочакваният модел ASUS ROG GeForce RTX 4090 Evangelion edition бе обявен от китайски търговец на дребно с наистина голяма цена.

За тези, които не знаят, линията Evangelion е начинът на ASUS да отговори на желанията на феновете на аниметата и се върти около култовата аниме поредица Neon Genesis Evangelion. Новата линия е насочена към Eva Unit-02, която се отличава с оранжево-червена цветова схема. ASUS специално възнамерява да популяризира новата линия Evangelion на азиатските пазари, тъй като компанията е набрала по-голямата част от продажбите на аниме продукти чрез азиатските потребители.

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 OC EVA-02 Edition все още не е обявена от нито един търговец на дребно извън регионите на APAC. За щастие китайският търговец на дребно JD.com е включил графичния процесор в списъка за 17 999 юана/2475 долара, което показва, че картата наистина ще бъде пусната на дребно. Въпреки това тя идва с висока цена, с почти 900 долара повече от първоначалната цена на графичния процесор. Това наистина е гигантско увеличение, но такива продукти са свързани с компромис в цената; следователно ще трябва да изтупате портфейла си, за да се сдобиете с нея.

Изданието ROG STRIX GeForce RTX 4090 OC Evangelion носи много, особено с уникалните си естетически характеристики, които допълват продукта в много по-голяма степен. Със своята отличителна комбинация от червена и оранжева цветова схема и "аниме" брандинг в различни части на шасито на графичния процесор, GeForce RTX 4090 OC Evangelion предлага на потребителя възможността да се сдобие с "колекционерски артикул".

ASUS не е потвърдил глобалната наличност за момента, но очакваме да бъде налична, като се има предвид, че регионалните стартирания не са нещо обичайно за компанията. Въпреки това, преди да се сдобиете с този шедьовър, трябва да сте наясно с две неща: първо, да не се притеснявате за цената, и второ, да си вземете картата веднага, тъй като наличността ще бъде ограничена.

Снимка: Unsplash

Виж още: Мобилните игри изкарват повече от РС и конзолните, взети заедно

 

Тагове:
Още от Play