Ако някой ви каже, че имате прекалено много видеоигри, просто го насочете към този човек и кажете "Може да е и по-зле". Или пък отвърнете, че няма такова нещо като "прекалено много", когато става въпрос за любимото ни хоби.

Очевидно един супер запален колекционер вече е успял да събере всяка една официално издадена игра на територията на Северна Америка.

Wii е една от най-продаваните конзоли на всички времена и като такава за нея има издадени доста игри. Колко точно - ами 1262 заглавия.

Постижението е дело на потребител с прякора NintendoTwizer, който го обяви на форума на известния сайт NintendoAge. По думите му колекцията е завършена наскоро и освен че е събрал всички игри, той е направил и пълен каталог, за да определи кои са най-редките заглавия.

Оказва се, че това са две практически непознати игри на име 2 for 1 Power Pack: Winter Blast/Summer Sports и Maximum Racing: Super Karts. Докато рейсърът може да се купи за до 200 долара в интернет, то другият пакет е практически неоткриваем. Затова, ако случайно имате наблизо копие от някоя от двете игри, не бързайте да го изхвърляте - може един ден да струва доста.

Виж още: Контролерът за Nintendo Switch се изчерпа само за 30 минути

Тагове: