Най-новият трейлър на дългоочакваното космическо RPG на Bioware, Mass Effect: Andromeda, е вече тук. Кадрите се съсредоточават върху историята на играта и хвърлят повече светлина върху ролята на героя ни Райдър като Pathfinder - изследовател и колонизатор на т.нар. златни планети, които имат подходящи за хората условия на живот. За първи път виждаме и големият антагонист на играта, както и представители на извънземните цивилизации, до които сме стигнали с кораба ни Hyperion. Изглежда не всички са доволни да ни видят, макар мисията на екипажа на Hyperion да е представена като "изследователска".

 

 

Ден по-рано в официалния YouTube канал на Mass Effect бе публикуван триминутен брийф, представящ част от екипажа на кораба ни Hyperion, малко повече информация за самия кораб, спецификата на pathfinder-те и "Инициативата Андромеда".

 

 

Mass Effect: Andromeda се развива 600 години след събитията от Mass Effect 3. Историята й е напълно независима от тази на познатата трилогия за Командир Шепард, като началото на Andromeda всъщност е поставено преди инвазията на рийпърите, т.е. след Mass Effect 2. Играта излиза на 21 март тази година за PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Готови ли сте за излизането на Prey на Bethesda?