Екипът зад най-добрия Playstation 3 емулатор RPCS3 пусна ново видео, показващо значителни подобрения в програмата, които позволяват емблематичният екшън God of War 3 да върви почти безпроблемно на РС.

Благодарение на сериозната оптимизация на емулатора и в частност на графичните настройки, след последните промени на места производителността скача с цели 100 процента и в резултат играта е много близко до това да получи статус „работеща“. Разбира се, като всеки емулатор и тук нещата зависят много от компютърната конфигурация, с която разполагате, така че за момента God of War 3 на РС с 60 кадъра в секунда все още е в сферата на невъзможното.

Освен кървавите приключения на Kратос най-новата версия на емулатора носи значителни подобрения в представянето на ексклузиви като Sly Cooper: Thieves in Time и WipEout.

Екипът зад RPCS3 обещава, че ще ни направи съпричастни с прогреса на емулатора, пускайки периодично нови клипове, а дотогава може да се насладите на напредъка, постигнат с емулираната версия на God of War 3.

TP-Link DECO M5 AC1300 - Wi-Fi система с характер

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

 

Тагове: