Ако си спомняте, преди време амбициозен независим разработчик от Австралия пожела да внесе седем нови заглавия за Wii U и 3DS напук на предстоящото закриване на eShop. Една от тези игри е на път да се осъществи, тъй като Silver Falls: Ghoul Busters ще стартира на Nintendo 3DS на 14 юли в САЩ, а датите за пускане в Европа и Австралия ще последват скоро. Играта следва Silver Falls: 3 Down Stars, която стартира през януари 2020 г. със средни отзиви.

Въпреки че звучи удивително подобно на малък филм от 1984 г. с участието на Бил Мъри и Сигорни Уивър в главните роли, Silver Falls: Ghoul Busters е почит към класическите 2D платформъри и може да се похвали със строго проектирани нива, които ще осигурят солидно предизвикателство за всички геймъри.

Ето малко допълнителна информация от официалното PR съобщение:

"Отнасяйки се десетилетия преди Silver Falls – 3 Down Stars (налична за New Nintendo 3DS), с история, развиваща се в началото на 90-те години, Ghoul Busters черпи от десетилетия вдъхновение от предизвикателни, пълни с адреналин 2D екшън платформъри. Всяко ниво в Ghoul Busters предлага нещо ново и вълнуващо. Тук няма трикове или усложнения и няма произволно генериране. Всяко ниво е строго проектирано да предлага същите видове задоволителни предизвикателства, които превърнаха 90-те в златната ера за платформър игрите."

Silver Falls: Ghoul Busters ще бъде пуснат в електронния магазин в САЩ на цена от 10 долара.

Снимка: Sungrand Studios

Виж още: Талантливи хакери внасят ярки цветове в класически Game Boy игри (ВИДЕО)