Hades 2 официално е на път и се подготвя за една от най-големите премиери на независими игри, които сме виждали от много време насам. Supergiant Games усилено разработва дългоочакваното продължение на своя оригинален roguelike. Студиото обаче не е единственият разработчик с предстояща втора игра, тъй като в ход е и продължението на Hollow Knight на Team Cherry, наречено Silksong. Веднага след неотдавнашното разкриване на ранния достъп за играта Hades 2 изпревари Hollow Knight Silksong като най-желаната игра в Steam.

След обявяването на Hades 2 за ранен достъп предстоящото продължение на Supergiant Games се радва на огромен интерес от страна на потребителите в Steam, тъй като феновете на оригинала го добавят в списъците си с желания. Въпреки че засега няма конкретна дата на излизане на Hades 2, знаем, че тя ще бъде тук рано или късно, поне в ранна бета-версия. За съжаление това не се отнася за предишния цар на най-желаните бъдещи игри в Steam, собственото продължение на Hollow Knight с името Silksong.

След като все още няма точна дата на пускане на Hollow Knight Silksong и след като разработчикът Team Cherry не е съобщил за ранен достъп, вълнението за популярния платформър малко се успокоява. Въпреки това играта все още е на второ място в списъка с желания в Steam в момента, веднага след Hades 2. След Silksong се нарежда Payday 3 - шутър, който скоро ще бъде пуснат на пазара.

След като Team Cherry сподели повече информация за пускането на Silksong, със сигурност ще видим, че играчите отново ще я пожелаят. Можете сами да видите класацията за популярност на списъка с желания в Steam, за да разберете по-добре кои предстоящи игри вълнуват играчите най-много. Хубаво е и да се видят толкова много интересни инди игри в списъка.

Снимка: Supergiant Games

Виж още: Астероидът, избил динозаврите, се оказва най-добрият приятел на цветята в постапокалиптичния свят