Новото демо на Resident Evil 2 Remake идва с една уловка: имате само 30 минути, за да го изиграете, след което е Game Over завинаги. Освен ако не ползвате РС.

Почти веднага след пускането на РС версията на демото то беше хакнато и броячът, който иначе ви ограничава, може да бъде замразен.

Освен това модифицираната версия ви позволява да играете с неограничени муниции, на висока скорост и премахва нуждата от презареждане.

Ако искате да свалите файла, може да го направите тук. Той е проверен за вируси и не би трябвало да имате никакви проблеми. Според инструкциите може да замразите брояча, като стартирате трейнъра и натиснете клавиша Numpad 1, докато сте в менюто или дори направо в играта. Така може да се включите и в популярните състезания за най-бързо изиграване, като в момента рекордът за демото е 2 минути и 57 секунди.

Resident Evil 2 Remake е съвсем нов прочит на класически хорър и със сигурност мнозина ще се зарадват на възможността да разгледат множеството подобрения по играта, без да са ограничени от 30-те минути. Resident Evil 2 Remake излиза на 25 януари за PlayStation 4, Windows и Xbox One.

TP-Link DECO M5 AC1300 - Wi-Fi система с характер

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: