Датското студио IO Interactive изненада приятно феновете на своята класическа стелт поредица, обявявайки пакет с преработените версии на Hitman: Blood Money от 2006 г. и Hitman: Absolution от 2012 г. Колекцията ще излезе още на 11 януари за PlayStation 4 и Xbox One под името Hitman HD Enhanced Collection и ще съдържа множество графични и технически подобрения по двете игри.

Новите версии на двете заглавия ще се играят в 4К резолюция при 60 кадъра в секунда при подобрени светлинни ефекти и осъвременен метод на управление. Повечето промени са визуални, докато съдържанието на игрите си остава същото.

За преработената версия на двете игри се заговори миналата есен, когато те се появиха в документ на Европейската рейтингова агенция.

Blood Money и Absolution са съответно четвъртата и петата игра от поредицата, без да броим Hitman Trilogy компилацията, която беше пусната между тях. Докато Blood money се счита за най-добра от дългата серия, Absolution не е особено долюбвана от феновете. И в двете игри главен герой е Агент 47, който трябва да елиминира своите цели по най-тихия и чист възможен начин.

Warner Bros. Interactive Entertainment и IO Interactive обявиха, че цената на пакета за двете игри ще бъде стандартните 60 долара.

Тагове:
Най-четени
Всички

Huawei към Тръмп: „Не искаш да ни караш да се конкурираме с Google”

367 | 19.08.2019
Още от Play

Сталоун „направо ги убива“ в епичен трейлър на Рамбо 5 (ВИДЕО)

44 | Преди 19 ч.