Почитателите на актуалните конзоли на Sony и Microsoft вече няма нужда да завиждат на портативния характер на Nintendo Switch. Нова причудлива джаджа на име GAEMS VANGUARD Personal Gaming Environment позволява на домашни конзоли като PS4 и Xbox One да се превърнат в портативни, осигурявайки им собствен екран.

Наподобяващ чанта за лаптоп, аксесоарът приютява още контролер, захранване, HDMI кабел и оставя място за някоя игра в кутийка. Самият екран е с резолюция 1388х768 пиксела и 16.7 милиона цветове. Отстрани са вградени двойка говорители.

Вътрешният дизайн на чантата е модуларен, така че може да размените местата на някои отделения за допълнително удобство.

Нещо повече, освен сегашните конзоли напълно съвместими са още и тези от предното поколение. Тоест можете да поберете всичко от Xbox One, Xbox 360 E, Xbox 360 S, Xbox 360 Elite, PlayStation 4 до PlayStation 3 Slim.

Цената на това удоволствие обаче не е малка: цели 300 долара. Но пък наистина получавате нещо, което доскоро виждахме само в YouTube като дело на запалени хардуерни ентусиасти.

Ако вече сте запалени по атрактивното предложение, GAEMS VANGUARD Personal Gaming Environment се продава в Amazon.

Тагове: