Activision Blizzard обяви, че техният хитов мултиплейър шутър Overwatch ще бъде безплатен за игра на РС до 4 януари 2021 г. Единственото, което трябва да направите, ако искате да се включите в онлайн сраженията, е да посетите Battle.net страницата на Overwatch, да свалите клиента и сте готови за игра.

Този безплатен достъп ви дава налично всичко, което Overwatch може да предложи, а именно всичките 32-ма герои и 28 карти. Освен това, ако решите да закупите играта след 4 януари, можете да запазите целия си прогрес.

Overwatch е отборен онлайн мултиплейър шутър от първо лице, в който мерят сили два отбора от по шест души. Всеки играч избира един от съществуващите персонажи, наречени герои, които имат уникални умения и атрибути. След това играчите работят заедно, за да защитават ключови позиции по картата или да ги превземат.

Ако вече сте се запалили, за същия период Overwatch се продава с намаление като легендарното издание с козметични бонуси от други игри на Blizzard струва 20 долара, докато стандартното издание може да бъде ваше само за 15 долара.

Снимка: Blizzard

Виж още: Сензацията Genshin Impact гони половин милиард долара приходи за 2 месеца

 

Тагове: