На фона на хаоса, обхванал развлекателната индустрия, CD Projekt Red продължава с плановете си да предложи на своите фенове Cyberpunk 2077 навреме. Най-очакваната игра на 2020 г. е предвидена за 17 септември и поляците възнамеряват да спазят тази дата. Студиото обяви, че има планове да се справи с всички усложнения, които биха възникнали в резултат на коронавирус пандемията.

Работата по Cyberpunk 2077 на практика е завършена и това е основната причина, поради която студиото не се притеснява, че ще пусне играта през септември. То все още има месеци напред и цели 130 тестери, които да извършват качествения контрол. В момента всички те работят в специална мрежа от вкъщи.

Септемврийската премиера означава, че има достатъчно време, за да бъдат произведени дискове за физическата дистрибуция на Cyberpunk 2077.

Все пак пандемията носи и известни препятствия пред играта. Така например възможно е да се забави записването на някои диалози, тъй като актьорите не могат да присъстват в студиото. Ако това се случи, поляците ще добавят тези реплики към Cyberpunk 2077 с пач. Другото усложнение идва заради отмяната на Е3, тъй като Cyberpunk 2077 трябваше да заеме ключово място на изложението, но сега ще се премине към онлайн рекламна кампания.

Bиж още: Излъжете изолацията и вдигнете настроението с тези готини игри

Тагове: