Отбележете на календара си, че следващите месеци ще имат цели три разпродажби от Steam. В мрежата изтекоха точните данни на намаленията по случай настъпването на есента и зимата, както и за Хелоуин.

Датите са както следва: Хелоуин разпродажбата ще тече от 28 до 31 октомври, есенната разпродажба стартира на 26 ноември и важи до 3 декември, а зимната е най-дълга - цели две седмици - от 19 декември до 2 януари.

Хелоуин разпродажбата по традиция включва най-вече хорър игри, посветени на забавния празник. Очаквайте намаления на ужаси, психологически игри и визуални новели. Есенната и зимната разпродажби са от по-общ характер. Есенната съвпада с Черния петък и е годишно събитие, което предлага най-различни изгодни оферти, при това без да се редите на опашки по магазините.

Накрая, зимната разпродажба е най-обширна и в нейните рамки може да се сдобиете на изгодни цени с нови и стари заглавия.

Ако не ви се чака, в момента в Steam върви разпродажба с до 80 процента намаления на издателя Paradox Interactive, в рамките на която може да се сдобиете със стратегическите пакети Stellaris Start Pack, Hearts of Iron IV Mobilization Pack и др.

Виж още: Изтече реална снимка на първата версия на PlayStation 5 (ВИДЕО)

 

Тагове: