Фенове ли сте на Nintendo Switch? На пазара вече има клонинг на популярната конзола на Nintendo, който носи фрапантното име Nanica Smitch. Фалшивата конзола идва с обещанието за портативен гейминг, свалящи се контролери и 800 вградени игри.

Системата очевидно не е заплаха за Nintendo, но е доста нелеп опит някой да се възползва от успеха на Switch. Конзолата се появи в Колумбия и всичко в нея от опаковката до свалящите се контролери е проектирано да наподобява, макар и доста тромаво, истински Nintendo Switch.

Освен в очевидното качество и изработка, разликата е в по-малкия 5.5-инчов екран, изискването за четири ААА батерии и липсата на HDMI връзка за телевизор.

Като повечето подобни фалшиви конзоли, тази е заредена с незаконни придобити ромове от епохата на 8 и 16-битовите игри.

За момента конзолата е налична само в Колумбия, където се продава за еквивалента на 50 долара. Ще бъде жалко обаче ако с настъпването на коледните празници подобен фалшив продукт попадне в ръцете на  неподозиращи купувачи. Дори обложката на кутията е почти идентична с тази на Nintendo Switch, затова бъдете предупредени и моля, не купувайте това на вашите деца. 


Виж още: Вижте отваряне на рядък PlayStation с български нож! (ВИДЕО)