Конзолите на Nintendo по традиция не са особено мощни и Switch не прави изключение. Докато хибридната конзола се радва на отлични продажби, РС геймърите също могат да опитат от нейния разнообразен каталог – стига да имат достатъчно мощен компютър и да са по-широко скроени, когато стане въпрос за неясните пиратски дебри на емулацията.   

Екипът зад единия Nintendo Switch емулатор на име Ryujinx пусна неговата последна версия, която добавя най-мощните графични опции, налични за момента. Те подобряват значително ефектите по светлините и сенките, както и резолюцията на текстурите и в резултат на това повечето Nintendo Switch изглеждат стряскащо готино на РС.

Разликата спрямо скромния 720р екран на конзолата наистина е впечатляваща, защото на монитор емулаторът поддържа резолюция 1080р или дори 4К.

Най-новата версия на Ryujunx може да бъде свалена от GitHub страницата на емулатора, тъй като последните графични подобрения още не са включени в мастър версията. Ще бъде интересно да видим дали другият Nintendo Switch емулатор yuzu ще отговори подобаващо.  

Снимка: Shutterstock

Виж още: Игрите като професия, епизод 3: Какво ви е нужно, за да започнете? (ВИДЕО)