След месеци на напрегнато очакване официалното YouTube приложение вече е налично за Nintendo Switch. Звучи невероятно, че достъп до най-популярната видеоплатформа в света бе невъзможен през най-популярната конзола в момента, но точно такава беше суровата действителност за година и половина време.

Към момента трябва да потърсите приложението ръчно в Nintendo Switch eShop. Добрата новина е, че е налично по цял свят. Приложението е съвсем компактно и заема само 89 МВ на вашата карта памет. YouTube за Nintendo Switch поддържа управление с контролери и жестове и като дизайн изглежда почти идентично с версията на приложението за PS4.

Естествено приложението е безплатно и за да го ползвате, не ви трябва активен абонамент за онлайн услугата на Nintendo Switch.

С това броят на приложенията, налични за конзолата, става едва две. Единственото друго приложение, с което можете да убивате време между гейм сесиите, е Hulu. Добрата новина е, че каталогът на Nintendo Switch е достатъчно разнообразен, за да ви забавлява.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Най-четени
Всички

97% от потребителите се чувстват по-продуктивни, след като заменят Windows с Mac

287 | 22.06.2019
Още от Play

Последният трейлър на Stranger Things ни припомня, че до 4 юли не остава много

0 | 21.06.2019