Nintendo Switch се продава добре въпреки липсата на особено интересни игри от страна на японската компания. Тя обаче знае как да печели пари и вече мисли над ревизия на хибридната конзола. Представена като вариант за "запазване инерцията на продажбите", тя ще се появи през 2019 г., пише Wall Street Journal.

Авторитетният ежедневник не уточнява какво точно ще се промени в новата версия, но една спекулация може да бъде дисплеят, който да има по-добро качество в сравнение със скромната сегашна 720р резолюция. Друг вариант е дизайнът на самото устройство да стане по-компактен, тъй като в момента конзолата чисто и просто не е чак толкова портативна.

Това поколение Sony вече ъпгрейдна своята конзола с PS4 Pro варианта, а Microsoft пусна две ревизии на оригиналната система, съответно Xbox One S и One X. Така може би е време Nintendo също да помисли за вариант, при положение че с появата на новите системи на другите две компании разликата между тях и Switch ще стане още по-чувствителна.

Следващият финансов отчет на Nintendo е насрочен за 30 октомври, макар че, ако новата ревизия е планирана за втората половина на 2019 г., вероятно ще мине още известно време, преди да чуем за нея.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Най-четени
Всички

Забраниха на Huawei да използва microSD карти в своите телефони

667 | 25.05.2019
Още от Play

Mortal Kombat 11 в твоята Tesla? Защо не

1 | 24.05.2019