Razer току-що стартира поръчки за своя нов контролер Wolverine V2 Pro за PlayStation 5, който има премиум функции и премиум цена.

Последният контролер Wolverine V2 Pro на Razer е най-новият в линията конзолни периферни устройства за ентусиасти и включва големи надстройки спрямо стандартния PS5 контролер DualSense, който може да вземете за 69.99 долара – и с право, като се има предвид цената на Wolverine. Новият PS5 контролер от висок клас на Razer ще ви струва колосалните 249.99 долара, което е приблизително половината от цената на най-скъпата конзола PlayStation 5, която се продава за 499 долара в Съединените щати.

И така, какво получавате за такава цена? Wolverine V2 Pro е подобрен практически по всякакъв начин, включващ оформление в стил Xbox контролер, надстроен D-Pad, който също е като Xbox контролер, бутони с възможност за повторно приложение, лостчета в долната част на контролера с четири отделни спусъка, по-тактилни лицеви бутони, които ви позволяват да натискате бутоните по-бързо, и това, което Razer нарича HyperSpeed ​​​​Wireless, което значително намалява латентността на безжичния контролер. Има и магнитни аналогови стикове, които могат да се сменят, и Chroma RGB осветление, заедно с четири режима; безжична и кабелна връзка, компютър или PS5.

Струва си да се отбележи, че Sony пусна и по-скъп контролер за PlayStation 5 с DualSense Edge: периферно устройство за 199 долара, което включва някои от същите функции.

Версията Wolverine V2 Pro PS5 вече е достъпна за предварителна поръчка и ще започне да се доставя през декември.

Снимка: Razer

Виж още: Илон Мъск иска да си подаряваме Tesla за Коледа

 

Тагове: