Все пак между хитовата онлайн игра Fortnite и новия флагман на Samsung има топла връзка. Като бонус към предварителната поръчка на топ модела ще получите еквивалента на цели 150 долара, които може да похарчите като дигитална валута в света на играта.

Южнокорейският гигант със сигурност ще рекламира Galaxy Note 9 като еднакво подходящ за сериозна работа и за игра, така че промоция, свързана със суперхитовото заглавие на Epic Games, ще бъде добър повод да акцентира върху второто.

Находката за тази инициатива е дело на ентусиастите от XDA Developers, които са видели любопитен код в сайта на студиото. Той потвърждава, че предварителните поръчки на Galaxy Note 9 идват с 15 000 V-Bucks. Всеки, който играе на шутъра, може да се сдобие с въпросното количество виртуална валута, като това ще му струва не по-малко от 150 долара.

Промоцията е интересна, стига да имате желание да се гмурнете в света на Fortnite. Милиони хора го изпитват, така че може би не е чак толкова лошо. Докато не отмине манията по играта, която едва ли ще продължи още дълго.

Тагове: