Готови ли сте за няколко страхотни Grand Theft Auto актуализации? Надяваме се да е така, защото Rockstar Games постави своя печат за одобрение върху десет вида подмисии, които са предложени от милионите потребители на GTA Online общността. Сред подмисиите попадат състезания и deathmatch боеве – включително състезания в стил NASCAR и бой с хладни оръжия в дворове на затвори.

След одобрението от страна на Rockstar Games, те вече са на разположение за PS3 и Xbox 360, независимо от това от коя платформа са стартирани. Но ако сте горд собственик на GTA 5 и GTA Online и все още не виждате новите мисии, то спокойно, съвсем скоро ще се активират, плюс нови мултиплейър обири и едно DLC през следващата година.

Ако сте фенове на GTA: San Andreas, то знаете, че мобилната версия пристигна и за Android устройства в края на миналата седмица, но много хора се оплакват от проблеми с производителността, което е било забелязано и на висок клас устройства като Galaxy S4. С нова актуализация RockStar ще оправят тези проблеми и ще направят мобилното изживяване много по-приятно.

Също така и Windows Phone 8 потребителите ще могат да се потопят в света на San Andreas много скоро, въпреки старите слухове за едновременното пускане в Google Play Store и Windows Phone Store.

Не на последно място, GTA: Chinatown Wars се връща обратно в iTunes и вече е съвместима с iOS 7 и вашия iPhone 4 или 4s.

 

А знаете ли, че Rockstar ще пусне PC версия на Grand Theft Auto 5 в началото на 2014 година?

Още от Play