Е3 2019 е съвсем близо, а в рамките на изложението ще видим събитието ЕА Play, в резултат на което мнозина се чудят дали ЕА ще анонсира следващата част от култовата поредица Need for Speed. Изглежда обаче, че това няма да бъде така, тъй като новата Need for Speed няма да бъде представена в Лос Анджелис.

Според екипа от DICE новото издание на рейсъра все още е планирано за премиера през тази година. Студиото обаче предпочита да се съсредоточи върху качеството на играта, а не върху промоционални събития.   

„Ще излезе ли нова Need for Speed тази година? Да. Ще я видим ли през юни? Не. Целта ни е да отбележим подобаващо 25-ата годишнина на Need for Speed“, казва студиото.

Със сигурност ще бъде интересно да видим дали Need for Speed 2019 ще може да разпали пламъка на култовата поредица, който, подобно на много други класически серии, в последно време не блести толкова силно. Предполагаме, че като повечето скорошни игри на ЕА, следващата Need for Speed игра също ще бъде захранвана от енджина Frostbite, и се надяваме, че тя няма да има същите проблеми с оптимизацията, които тормозеха нейния предшественик.  

Виж още: Ubisoft пуска конкурент на Origin/Access и Xbox Game Pass

Тагове: