По време на CES 2023, Razer представи уникален начин да направите вашите компютърни игри по-завладяващи.

На търговското изложение в Лас Вегас популярната марка за периферни устройства за игри разкри това, което нарича Project Carol. Това е възглавница за глава, която прикрепяте към горната част на стола за компютърни игри и осигурява задно аудио, както и хаптична обратна връзка, свързана с играта, която играете. Razer обаче не даде никакви подробности за цената или наличността, което има смисъл предвид факта, че Project Carol вероятно не е истинското име на джаджата.

Компанията не разполагаше с много други подробности за Project Carol, които да сподели, но има няколко малки детайла, които да разгледаме. Аудиото е 7.1 съраунд звук и хаптиката се захранва от технологията HyperSense на Razer, която преди е била използвана в слушалките за игри на производителя. Предполага се, че пасва на всеки стол за игри, който имате, и се свързва безжично с компютър чрез 2.4 GHz връзка.

О, и се захранва от батерии. Razer казва, че може да играете до осем часа, преди да се нуждае от презареждане. Вероятно вие също ще имате нуждата от физическо презареждане - особено ако играете видеоигра осем часа без прекъсване.

Снимка: Razer

Виж още: Новият PS5 контролер на Razer струва колкото половината конзола