Какво е Crysis? Със сигурност нещо повече от просто един технологично съвършен шутър, който изглеждаше, меко казано, великолепно на онези суперскъпи видеокарти на бъдещето, които малцина имаха удоволствието да притежават. Това е една от онези игри, които върнаха вярата в доброто старо PC, потискано от масовата популярност на конзолите. Crysis е име, което не се нуждае от представяне. Оригиналната игра на Crytek взриви гейм индустрията със своите визуални качества, а продължението ѝ затвърди силата на марката и на едноименния CryENGINE.

А сега тя изглежда ще излезе за пръв път на конзола на Nintendo.

Преработена версия на Crysis ще излезе за Nintendo Switch, както и за настоящото поколение PlayStation 4 и Xbox конзоли плюс PC. Конкретно версията за конзолите на Sony i Microsoft ще поддържат софтуерен Ray Tracing. Същото, естествено, се отнася и за PC версията.  

Когато Crysis 2 излезе за пръв път за конзоли, шеговито задаваният въпрос бе дали тя ще може да върви на тях. Скоро изглежда ще получим отговор на този въпрос и за скромната хибридна конзола на Nintendo.


Виж още
: Още една причина да си останеш вкъщи – новият брой на GoGuide идва директно на дивана ти

 

Тагове: