Едва ли има сериозен геймър, който не е играл поне една от трите части на оригиналната трилогия Mass Effect, но тъй като явно никой вече не иска да прави нови игри, за нас остава само да ви кажем, че ще имате нова такава възможност през следващата пролет.

Според предварителна оферта за книжката с илюстрации The Art of Mass Effect Trilogy, въпросната преработена Mass Effect Trilogy колекция ще излезе през март 2021 г. заедно с книжката, която съдържа стотици невиждани досега илюстрации от света на космическата сага.

Що се отнася до самите игри, Mass Effect Trilogy ще съдържа всичкото допълнително съдържание от трилогията, включително награждаваното DLC Lair of the Shadow Broker от Mass Effect 2 и любимото на феновете Citadel от Mass Effect 3. Mass Effect Trilogy официално не е обявена от ЕА, но в среща с инвеститори наскоро издателят спомена, че подготвя преработки на няколко любими стари игри.

Имайки предвид периода на излизане и факта, че става въпрос за игри отпреди десетилетие, най-вероятно изглежда Mass Effect Trilogy да излезе както за сегашното, така и за бъдещото поколение конзоли.

Снимка: EA

Виж още: Може да си купите Microsoft Flying Simulator на 10 диска, за да станете част от историята

 

Тагове: