Последните две Tomb Raider игри се представиха доста добре и още миналата година Square Enix обяви, че двете излезли досега заглавия всъщност са част от замислена трилогия. И ако може да се вярва на последните слухове в интернет, името на третата и все още необявена игра е Shadow of the Tomb Raider. Това твърди reddit потребител, който се е возил в метрото в Монреал, когато видял, че човекът до него разглежда нещо интересно на своя лаптоп. Файлът, който привлякъл вниманието на будния потребител, бил част от презентация на предстояща Tomb Raider игра и в нея се споменавало името Shadow of the Tomb Raider.

Както ще се убедите сами, направената снимка е доста неясна, но поради липсата на официална информация от Square Enix и в името на интересните слухове можем да приемем, че това действително ще бъде следващото екшън приключение на Лара Крофт.

Друго нещо, което личи от снимката, е, че играта явно няма да се разработва от титулярното студио Crystal Dynamics, а от Eidos Montreal. Ако всичко това е вярно, то доста вероятно е освен Shadow of the Tomb Raider да се подготвя и още една игра от поредицата, която вече да е поверена на Crystal Dynamics.Виж още: Слух: Nintendo Switch може да има половината RAM памет на PS4 и Xbox One

Тагове:
Още от Play