Поредицата Battlefield ще продължи с трета игра от серията Bad Company, твърди горещ слух. Негов автор е YouTube потребителят AlmightyDaq, който преди това правилно сподели детайли около сегашната Battlefield 1 преди нейния официален анонс.

Разбира се, като всеки слух и този не може да се приема за 100 процента достоверен, но нищо не пречи да поразсъждаваме над него.

Battlefield: Bad Company се роди на PS3 и Xbox 360 и представлява по-хумористичен и адреналинен прочит на военната тема. Продължението Battlefield: Bad Company 2 вече излезе и за РС, а според AlmightyDaq третата част отново се прави от DICE и ще ни пренесе в исторически период от края на Виетнамската до края на Студената война.

Изглежда ни очаква кампания с мисии, разхвърляни из различни световни горещи точки. При това те няма да бъдат съвсем исторически достоверни, което е в унисон с досегашния дух на серията. Изборът на исторически период обаче означава, че симпатичният екип антигерои от предните две игри явно няма да се завърне.

Накрая, що се отнася до мултиплейъра, уж са потвърдени популярни режими като Conquest, Rush, Operations и дори по-малко ползваните TDM и Domination, завършва VG247.

Тагове: