Crash Club: Drive & Smash City (Android, iOS)

От Prettygreat Pty. Ltd.

В Crash Club: Drive & Smash City можете да карате навсякъде, където поискате, да чупите всичко и да печелите за точки. Управлявайте своя автомобил в градски условия в мултиплейър режим с над 30 играчи. Всичко може да се разбива за точки и бонуси. Използвайте оръжия и над 25 уникални коли. Увеличавайте броя на превозните средства във вашия гараж и ги подобрявайте със свой уникален стил.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението) 

 

Bike Club (Android, iOS)

От Set Snail

Bike Club е луда игра с колела, които можете да подобрявате. Състезавайте се срещу приятелите си от Facebook и печелете награди и точки. Създайте свои уникални возила и се забавлявайте безкрай.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Pirates of the Caribbean: ToW (Android, iOS)

От JOYCITY Corp

Станете капитан на пиратски кораб в новата игра Pirates of the Caribbean: ToW. Превърнете се в легенда и планирайте нападения срещу милиони други пирати от цял ​​свят.

Подгответе се за кралска битка с пирати от всички страни. Създавайте или се присъединявайте към пиратски съюзи, за да обедините сили и да се биете със свръхестествени същества и други морски създания.

Застанете един до друг с капитаните Джак Спароу, Уил Търнър, Барбоса и всички други любими пирати, участващи в Карибски пирати.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Rugby League 17 (iOS)

От Distinctive Games

Изберете любимия си ръгби отбор и се издигнете до първото място в ръгби лигата. Rugby League 17 има страхотна графика, геймплей и анимации. Очакват ви множество режими на игра и постоянен поток от игри на живо. Забавлявайте се дълги часове с приятели и хора от цял свят.

Цена: 5,49 евро

 

Sky Gamblers Races (iOS)

От Edon Games

Sky Gamblers Races предоставя уникални визуални и звукови ефекти. Имате 360-градусов поглед над пространството, което създава едно вълнуващо игрално изживяване. Водете въздушни битки и станете истински летателен ас.

Цена: 3,49 евро

 

Run-A-Whale (iOS)

От Guillaume Loquin

Готови ли сте да се потопите в света на Run-A-Whale? Яздете кит в това безкрайно приключение! Докоснете екрана, за да се гмуркате и да избягвате препятствия. Събирайте монети и стигнете колкото е възможно по-надалеч. Управлявайте китовете си в 3 различни стила: плуване, приплъзване и летене. Изправяйте се пред различни босове в епични битки!

Цена: 1 евро

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Play

Time: Nintendo Switch сред най-иновативните джаджи на 2017 г.

3 | 20.11.2017