Square Enix пусна за неимоверна радост на комикс феновете първия трейлър с реални геймплей кадри от предстоящия си хит Marvel’s Avengers. Историята в играта започва на т.нар. A Day, когато Капитан Америка, Хълк и още няколко познати лица откриват нова щабквартира на Отмъстителите в Сан Франциско. Естествено, нещата не протичат по план и оттук насетне ни очаква напълно нова история в света на героите на Marvel, която не е част от филмовия канон.

Героите са обвинени за последвалото разрушение на града и екипът им е разпуснат само за да се възстанови отново след появата на нова опасност. Звучи леко клиширано, но пък е повече от добра основа за атрактивен екшън.

Marvel’s Avengers се описва като епично екшън приключение със сингъл и кооперативен елемент на фона на атрактивна презентация, която не трябва да отстъпва на видяното на големия екран.

Играта ще бъде постоянно ъпдейтвана с ново съдържание, което ще е безплатно.

Marvel’s Avengers излиза на 15 май 2020 г. за PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia и РС. Издател е Square Enix, а работата е поверена на студията Crystal Dynamics (Shadow of the Tomb Raider) и Eidos Montreal (Deus Ex: Mankind Divided).

Виж още: Накъде отива Филмовата вселена на Марвъл след Отмъстителите: Краят

 

Тагове: