Създателите на Dark Souls изглежда ще бъдат доста заети през новата година. Студиото From Software вече пусна Déraciné за PlayStation VR, а Sekiro: Shadows Die Twice излиза през март, но това не е всичко, по което те работят. В свое интервю президентът на студиото Хидетака Миязаки потвърди, че се разработват още две нови игри.

Както може да си представите, той не дава конкретна информация за тези две мистериозни заглавия, но уточнява, че не говори за нови преработени версии на Dark Souls. И двете игри са напълно нови, издържани в стила на студиото, и няма да бъдат обявени официално за известно време напред, тъй като по тях все още има доста работа.

Кои могат да бъдат тези мистериозни игри? Мнозина се надяват, че една от тях ще бъде Bloodborne 2, но досега Миязаки многократно отрича. Разбира се, може би той просто се опитва да заблуди феновете. Още през 2016 г. Миязаки намекна за предстояща игра в стила на Dark Souls, която ще подходи към жанра „от друг ъгъл“.

От всичко споделено от Миязаки можем все пак да предвидим, че двете нови необявени игри ще бъдат познати като виждане, но вероятно ще представят нови светове и механики. Освен всичко трябва да признаем на създателите на Dark Souls, че те могат да пазят и тайни.

Тагове: