Разработчикът на серията Hitman IO Interactive разкри, че работи по следващата игра за Джеймс Бонд. Много краткият тийзър, показан вчера, просто показва емблематичното интро с цевта на пистолета и кодовото име Project 007.

Последващ туит от официалния акаунт на Джеймс Бонд разкрива, че това ще бъде нов Бонд и нова история за произхода на агента. Лицензът за създаване на видеоигра на Джеймс Бонд е в безтегловност от години и определено имаше възходи и падения през различните периоди на собственост.

От една страна имаме култови игри за Джеймс Бонд като класическия GoldenEye 007 на Rare, прилични опити като Nightlife на Eurocom и провали като собствения опит на EA за игра на име GoldenEye през 2004 г.

Проектът на IO бележи първата голяма нова игра след широко разкритикуваната 007 Legends на Activision. В момента разработчикът работи и върху Hitman 3, която трябва да се появи през януари 2021 г. като cross-gen заглавие за PC, Switch, PlayStation и Xbox. Новите локации за вашия антигерой - наемен убиец, ще включват Дубай и Дартмур в Англия.

Снимка: IO

Виж още: PlayStation 5 – скорост, мощ и светло бъдеще (РЕВЮ)

 

Тагове: