Няма съмнение, че хорър приключението The Last of Us 2 на Naughty Dog е една от най-очакваните игри в последно време, но геймърите все още нямат конкретна дата за нейната премиера. Ако обаче информация от търговска верига се окаже достоверна, собствениците на PlayStation 4 ще трябва да си държат очите отворени за премиера към края на тази година.

Според рекламно изображение от сайта на перуански търговец на име Law Gamers, The Last of Us 2 е насрочена за октомври 2019 г. Магазинът дори предлага бонуси за предварителни поръчки на играта, което подсказва, че очевидно е уверен в информацията, с която разполага.

Октомврийска премиера за The Last of Us 2 изглежда логично, тъй като тогава започва празничният сезон, когато по традиция са групирани някои от най-големите гейм премиери за годината. Неотдавна композиторът Густаво Сантаолая, който работи по двете части, загатна, че играта ще бъде готова „скоро“, което също засилва вероятността за  премиера тази година.   

Дотогава ни остава само да стиснем зъби и да се въоръжим с търпение, тъй като предвид сушата откъм качествени нови заглавия суперхит като The Last of Us 2 ще ни зарадва още повече.

Тагове: