Дори и да искате да поиграете най-новия продукт от BioWare, Anthem, то той може да се окаже по-опасен за конзолата ви, отколкото предполагате. За проблема най-напред беше съобщено в Reddit, където пост с името This is the only game that causes a complete PS4 shutdown привлече вниманието на геймърите.

Там потребител с прякора ForTheMasters обяснява, че някой път грешките в играта го връщат в основното ѝ меню, а друг път директно го изхвърлят в дашборда на конзолата. Най-страшни обаче са онези, при които системата направо блокира и се изключва напълно. Когато я пуснете отново, получавате системно съобщение, подобно на това, когато спре внезапно токът и конзолата не е изгасена нормално.

Ако сте сред най-големите каръци, няма дори да може да я пуснете с бутона. Вместо това ще трябва да изключите захранващия кабел и да го включите отново. Един потребител дори твърди, че Anthem директно е "брикнала" конзолата му. Жертвата на този проблем съветва другите да спрат да играят, за да избегнат същата съдба.

Постът до момента има над 2000 положителни вота и множество коментари, които показват, че проблемът не е изолиран.

Anthem просто не успява да се отърси от многото грешки, които ѝ пречат. VIP демо периодът за играта беше покрит с проблеми, които BioWare трябваше бързо да реши. Компанията също така трябваше да излезе с решение за проблем, който позволи на хората да заобиколят грайнда и да придобият екипировка от високо ниво по-рано, отколкото е трябвало.

Повече за Anthem тук.

MADE IN CHINA: Китайските открития, които промениха света

---

Най-интересните сайтове и приложения, с които да уплътните точно един час свободно време

Тагове: