Twitter пост от страна Marvel в началото на януари беше загатнал, че се „задава нещо фантастично за Човека паяк“. Е, с вчерашна дата това „фантастично“ е вече е факт.

Иде реч за два костюма, носещи имената Bombastic Bag-Man и Future Foundation. Последните са вече достъпни благодарение на ъпдейт 1.14, а споменатият достъп е напълно безплатен.

Всеки от костюмите си има собствена история, която Marvel разкриват посредством публикация в страницата си.

Bombastic Bag-Man се появява за пръв път в Невероятния Спайдър-мен #258 (AMAZING SPIDER-MAN #258), в който Питър Паркър търси помощта на Мистър Фантастик, за се отърве от симбиота (за незапознатите – вид извънземно), вкопчил се в него. Останал без „облекло“, Човекът паяк заема един от костюмите, принадлежащ на Фантастичната четворка. За да запази самоличността си в тайна, му е необходима маска и Човекът факла в случая помага – използвайки „направи си сам“ маска от хартиена торбичка.

Прочее Future Foundation е вдъхновен от Фантастичната четворка #579 (Fantastic Four #579), в рамките на чието действие Питър се включва във Фондацията на Мистър Фантастик. Последната е посветена на светлото бъдеще на човечеството след трагичната смърт на Човека факла. Като част от Фондацията за бъдеще Спайдър-мен използва костюм в черно и бяло.

Marvel’s Spider-Man е на пазара от септември 2018 година и към днешна дата е продал над 10 милиона копия. Платформата, за която е достъпен, е PlayStation 4.

Обновете вашия Windows и Office със специалните оферти на GoodOffer24

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: