Вълнуващо завръщане очаква всички фенове на вселената на The Witcher, които ще имат възможност да се насладят на пълната версия на Gwent: The Witcher Card Game. Тя излиза за РС на 23 октомври, а за PlayStation 4 и Xbox One играта ще се появи на 4 декември.

Gwent: The Witcher Card Game беше в отворена бета за РС от много време, но все още ѝ предстои един последен и наистина огромен ъпдейт. Той се нарича Homecoming и той ще промени напълно визуалния стил на играта, превръщайки игралната дъска в триизмерна с фигурките на играчите отстрани. Трите игрални полета ще бъдат намалени на две и ще бъдат добавени още нови механики. Разработчиците пуснаха видео, което разказва за промените, и то наистина е впечатляващо.

Успоредно с мултиплейър играта ще видим и сингъл кампания на име Thronebreaker: The Witcher Tales. Тя обещава цели 30 часа геймплей с ексклузивни карти и история, която съдържа препратки към основни персонажи и сюжети от самата The Witcher 3. Остава само да научим каква ще е цената на този сингъл пакет.

Тагове: