Хенри Кавил се завръща на малкия екран. Самият Супермен ще участва в продукция на Netflix и тя изглежда като вълнуваща комбинация от сюжет и актьор: сагата The Witcher, в която Кавил ще е в главната роля на самия Вещер - Гералт от Ривия.

Преди да стане известен като Супермен Кавил проби именно в сериала The Tudors на Showtime. След това той блесна в "Мъжът от U.N.C.L.E.", а това лято го видяхме и в новото издание на "Мисията невъзможна". По този начин Кавил демонстрира своята гъвкавост и разностранност особено на фона на това, че пълният му потенциал все още не е използван в комикс вселената на DC.

Без съмнение феновете ще се запитат какво означава това за бъдещето на Кавил като участник в комикс вселената. Не трябва да забравяме обаче, че звезда като Скалата участва в свой сериал по НВО и в същото време има хит след хит на големия екран. Без съмнение ангажиментите на Кавил към The Witcher ще бъде сериозни, но ако сериалът бъде заснет за около 6 месеца, календарът на звездата ще се отвори на време за нов филм през другото лято.

Тагове:
Още от Play